| MK | EN |


logo
  Компанија  
  Производи  
    1. Хартија за месна индустрија  
    2. Хартија за пекарска индустрија  
    3. Изработка на пластифицирана хартија  
    4. Печатарска хартија  
  Партнери  
  Процес  
  Контакти  

Производи / хартија за пекарска индустрија

Амбалажна хартија за пакување пецива. Произведена од висококвалитетна хартија производство на „Vipap“ - Кршко, со опции за форматирање по желба на купувачот.

© Екопак СКС - Скопје
webmaster - drasko_te@yahoo.com